RESTAURANT

La Cimbru Restaurant imaginația și măiestria în bucătărie sunt acasă. Aici facem Author Cuisine, adică gătim în funcție de inspirație și creăm săptămânal farfurii noi.

Rezervări – 0732 043 710

Meniu

Schimbăm săptămânal meniul, în funcție de sezonalitate, de poftă și de inspirație.

Povestea

Visul nostru a fost să ducem povestea gătitului cu gust mai departe. De aceea, am deschis în octombrie 2018 Cimbru Restaurant sau cum ne place nouă să îi spunem, Acasă la Cimbru. Aici, servim la prânz bunătățile de truck, iar seara la cină ne lăsăm imaginația să creeze în fiecare săptămână un meniu nou, adaptat în funcție de sezonalitate, de poftă și de inspirație.

Acest tip de bucătărie se numește Author Cuisine și reprezintă prilejul pentru noi să relevăm noi gusturi, iar pentru voi să descoperiți cu fiecare preparat încântarea culinară.

Acasă la noi găsiți și bucăți din sufletul nostru: toată locația a fost amenajată de noi și familia noastră, avem obiecte de mobilier pe care le-am adus de la casa bunicilor, folosim sticle de lapte vechi pe post de carafe cu apă, avem o masă pe care am construit-o din lemne reciclate din casa lui Emil Isac. Când intrați în restaurantul nostru, pășiți de fapt într-un vis curajos, devenit realitate.

Acasă la Cimbru

Photos by Deni & Alin | DA studio | www.dastudioweddings.com

Vă așteptăm acasă la noi să descoperiți gusturi noi și să trăiți plăcerea mâncatului simplu și corect.  

#Decebal37 #AcasăLaCimbru

ADRESĂ

Strada Decebal 37
Cluj-Napoca, România

PROGRAM

Lu. – Sâ. 11 – 21;
Du. –  închis

REZERVĂRI

0732 043 710

LEGAL

SC Cimbru Gourmet SRL
RO37431665
J12/1817/2017

AUTHOR CUISINE