FOOD TRUCK

Cimbru s-a născut hoinărind pe drumuri, iar pentru noi cea mai mare bucurie este să aducem preparatele pe care le îndrăgiți oriunde vă doriți. Așa că, așteptăm cu mult entuziasm să ne chemați la evenimentele voastre!

Rezervă truck-ul – 0725 313 861

Povestea noastră

CUM A ÎNCEPUT

Povestea noastră a început în 2017, când am decis să străbatem țara în lung și în lat cu un foodtruck colorat pe care l-am botezat Cimbru. Sub amprenta creativă a lui Kero, Cimbru a devenit cel mai căutat verde la festivaluri.
#ChasingCimbru

Preparatele noastre, gătite simplu și cu ingrediente de calitate, atent selecționate de la producători locali, ne-au consacrat și au devenit în scurt timp preferatele voastre. 

PE UNDE AM FOST

Cimbru Foodtruck s-a plimbat prin toată țara la SteetFood Festival, a ascultat muzică bună la Electic Castle și Untold și a vizitat Berlinul, unde a fost chemat să reprezinte România la Competiția Europeană a Foodtruck-urilor.

100.000 de km. 28 de orașe. Zâmbete nenumărate.

#ChasingCimbru

PREMII

În anul 2018 publicul ne-a desemnat ca fiind cel mai bun foodtruck de la Street Food Festival România, iar acest premiu ne-a trimis la Berlin, la competiția europeană a foodtruck-urilor. Am concurat aici alături de alte 13 foodtruck-uri din toată Europa și am câștigat premiul pentru cel mai bun snack cu tagliata. A fost o adevărată onoare pentru noi să dobândim această recunoaștere gastronomică pentru țara noastră!

BUCĂTARUL CHEF

Pe vremea când munceam în SUA, aveam un coleg bucătar căruia i se părea foarte amuzant cum sună cuvântul ”cimbru” și mi-a spus la un moment dat că primul meu restaurant se va numi așa. Și Cimbru a fost.

Nicu Crăciun Chef at Cimbru

REZERVĂ TRUCK-UL

Îți dorești un eveniment unde să servești invitaților tăi Gourmet Street Food? De abia așteptăm să ne contactezi și să concepem împreună meniul!

Închiriază truck-ul pentru
evenimentul tău

0725 313 861